Рики Мартин представя нов сингъл на фестивал в Дубай

22.02.2018 18:05 | Видян 1961 пъти

Рики Мартин представя нов сингъл на фестивал в Дубай

На 23.02 суперзвездата Рики Мартин ще представи за първи път на живо новия си сингъл Fiebre. Това ще се случи в заключителната вечер на реномирания фестивал Emirates Airlines Dubai Jazz Festival (петък, 23-ти февруари, 2018). Участието във фестивала е първият концерт в кариерата на Рики Мартин в Дубай или в Обединените арабски емирства изобщо.

Сингълът и видеото към Fiebre ще излязат също на 23.02 в официалния канал на артиста в YouTube и в дигиталните платформи за стриминг и даунлоад.

Fiebre излиза след огромния успех на последния хит сингъл на Рики Мартин - Vente Pa’Ca. Сега Рики Мартин се завръща в компанията на популярното латино ърбан дуо Wisin & Yandel Ricky като тримата обещават, че Fiebre ще превземе плейлистите на радиата и клубовете по целия свят благодарение на наелектризиращия карибски ритъм и чувствен текст.

На 23.02 ще направи премиера и официалното видео към песента, заснето в Пуерто Валярта, Мексико от режисьора Карлос Перес (Elastic People).
 
След завръщането си от Дубай, Рики Мартин ще стартира серия от концерти в Park Theatre в Лас Вегас, планирани в периода март – юни, 2018г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !