Рики Мартин се омъжи!

11.01.2018 13:36 | Видян 1883 пъти

Рики Мартин се омъжи!

Рики Мартин вече официално е вън от пазара за ергени. Това разкри самият той пред E! News с признанието си: „Вече съм съпруг, но ще направим голямо парти след няколко месеца. Ще ви уведомя“.

46-годишният певец бе много развълнуван от факта, че официално е легализирал съюза си с Юван Йосиф, с когото започна да излиза през 2016 г.

„Ние си разменихме обети, заклехме се във вярност, подписахме всички документи и предбрачен договор... всичко. Чувството е невероятно! Вече не мога да го представям като мой годеник. Не мога, той ми е съпруг. Той е моят мъж“, добави ентусиазирано Мартин.

Двойката обещава да вдигне страхотно парти, което да продължи цели три дни, макар че съпрузите още не са решили къде ще е празненството.

„Ще бъде типично 3-дневно парти с репетиция, вечеря, самия купон и след това време за почивка“, добави звездата. Рики и Юван се сгодиха през ноември 2016, като Мартин се похвали с новината в шоуто на Елън ДеДженеръс.

„Току-що се сгодихме! Препотих се! Паднах на колене и извадих малката метална кутийка. И вместо да го попитам: „Ще се омъжиш ли за мен?“, му казах: „Взел съм ти нещо“. Беше ужасна фраза. Той веднага каза „да“ и аз добавих: „Искам да прекарам живота си с теб“. А той ми каза: „Това въпрос ли беше?“, обясни тогава Рики и разкри, че са му трябвали 30 минути да осъзнае, че любимият му му е отговорил с „ДА“.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !