Актриса: Цената за #MeToo ще бъде платена от всички

15.02.2018 13:50 | Видян 1298 пъти

Актриса: Цената за #MeToo ще бъде платена от всички

Актрисата Вайола Дейвис заяви, че според нея рано или късно ще се окаже, че движението срещу жертвите на сексуално насилие #MeToo има своята цена, която ще трябва да бъде платена от всички, тъй като „нищо добро не идва безплатно“.

По време на интервюто си с организаторката на годишната среща Жените в света Тина Браун, Вайола изрази щастието си от факта, че все повече и повече хора се осмеляват да споделят травматичните си преживявания, свързани със сексуалното посегателство, но и алармира, че всеки един от тях тепърва ще трябва да направи жертва.

„Нищо не може да бъде велико, освен ако не ти коства нещо. За мен всичко досега ми е струвало нещо. Мисля, че на много хора им се иска понякога да поемат по по-лесен път. Но дори и тогава трябва да платиш определена цена - такъв е животът. Едва тогава осъзнаваш, че наистина си направил необходимите жертви“, заяви чернокожата филмова звезда.

Пред Браун тя засегна още темата за расовата дискриминация в Холивуд и не скри разочарованието си от сблъсъците си с нея. "Хората ми казват "Ти си черната Мерил Стрийп... обичаме те. Няма втора като теб. Добре, ако няма втора като мен и наистина смятате така, то плащайте ми каквото заслужавам", изтъкна Дейвис и призна, че вече се чувства твърде уморена да се доказва.

"Стигнах до момент, в който не искам да го правя повече. Не се боря да докажа стойността си. Аз съм родена с нея", каза актрисата. Тя разкри още, че е искрено разочарована от ролите, които ѝ са се предлагали през последните 30 години: "Като артист искам да изградя най-комплексното възможно човешко същество. Това, което получавам обаче е третото момиче вляво".

Източник: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !