Деси Банова изхвърлена от Нова тв заради Плевнелиев

15.01.2018 17:21 | Видян 2812 пъти

Деси Банова изхвърлена от Нова тв заради Плевнелиев

Любовта ѝ с Росен Плевнелиев, "изяде" хляба на синоптичката Деси Банова. Блондинката, която съобщаваше прогнозата на времето по Нова телевизия след 20 години вярна служба, е била пръждосана от медията заради връзката си с бившия президент, носи се слух из кулоарите на медията.

Както ПИК вече писа, 31 декември миналата година е бил последният работен ден на Банова като служител на Нова Броукастинг Груп, а тази сутрин бе премиерата на нейната наследничка - манекенката от Ивет Фешън Нора Шопова.

Откакто споделя постелята на най-богатия държавен глава в историята на България, Банова започнала да споделя неговите политически възгледи. До ръководството на телевизията обаче стигнала информация, че Десислава, която направи Плевнелиев баджанак с доста популярни мъже като Димитър Бербатов и Христо Стоичков, политиканства из нюзрума.

В началото "от горе" отдали поведението ѝ на еуфорията и хормоните около любовта ѝ с Росен. Въпреки намеците, небрежно подхвърляно от колеги, комуникиращи често с ръководството, опиянената от страст Банова не преустановила политическите си лекции.

Покрай скандалите с Дарина Сарелска и Ани Цолова, управата на Нова телевизия оказвала стриктен мониторинг сред служителите си.

ПИК припомня, че Сарелска бе освободена, след като бе обвинена от разледващия журналист Васил Иванов в цензура и обслужване на политическия и съдебен елит в страната.

Договорът на Цолова също бе прекратен след драмата с това откъде са доходите ѝ, с които е построила палата ѝ в Драгалевци и дали те не са пари, дадени под масата.

За да избегнат подобен скандал, да не бъдат създавани политически лагери и да няма служители, обвързани с определени политически кръгове, ръководството е стигнало до категоричното решение на рокади сред синоптичките в Нова.

Погледнато от друг ъгъл, в медията не гледали с добро око на връзката на Росен и Десислава, тъй като Плевнелиев е сред най-оплюваните държавни глави, а покрай него и имиджът на изгората му доста се срина.

Източници на ПИК коментират, че при освобождаването ѝ на Банова е било предложена опция да се завърне в телевизията след няколко месеца като водеща на предаване. Такова бе обещано и на Ани Цолова, но бившата водеща на Здравей България го чака вече пети месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !