Богдана Карадочева: Обичам хазарта и готвенето

05.02.2009 15:40 | Видян 4052 пъти

Тази събота една най-обичаните български певици – Богдана Карадочева - ще е специален гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...”.

Освен в света на музиката, водещите Меги и Нели ще я пренесат и в най-личния й свят отново с помощта на близките й хора, някои от които зрителите ще видят за първи път.

От музикалните среди най-близките хора на певицата са Васил Найденов и неговият импресарио Ивайло Манолов. Те обаче няма да разказват за певческия талант на Богдана, а за нейните страсти извън музиката – хазартните игри и готвенето, с които тя се справя също толкова изключително.

Оказва се, че певицата е и голям футболен запалянко и не пропуска мач на любимия си отбор „Левски”.

Кой е най-големият порок на Богдана – това ще разкрие най-близката й приятелка – актрисата Жана Стоянович.   

В откровено интервю за „Търси се...” съпругът на певицата – композиторът Стефан Димитров ще разкаже за тяхната любов през годините.

Първата им среща е още, когато са ученици в 3-ти клас, но втората им среща се оказва решаваща.

От изповедта на Стефан Димитров зрителите ще разберат, че Богдана е голямата муза на композитора, а той самият я вдъхновява да пише не музика, а стихове.

Най-емоционалната изненада за певицата ще бъде с нейният син – Лъчезар, който ще разкрие каква е Богдана като майка.

Най-огромно вълнение у Богдана ще предизвика споменът за майка й, с която са имали изключително силна връзка. Към него ще я върне добрият й приятел д-р Димитър Игнатов, който е бил до майката на Богдана в последните мигове преди смъртта й.

Д-р Игнатов ще отправи към Богдана едно предизвикателство, продиктувано от политическите й пристрастия – да направи прогноза за предстоящите парламентарни избори.

В тази задача водещите Меги и Нели ще я подпомогнат с най-подходящия политик, който ще влезе като нейна изненада на живо в студиото на „Търси се...”. Това е любимият политик на певецата – Иван Костов, с когото са много близки.

Той пък ще разкрие кои са любимите му песни на Богдана Карадочева и кои са качествата й на приятел, които най-много цени.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !