Станислав прати Гечо да си ходи в предпоследния дуел във Фермата

04.12.2017 09:48 | Видян 2146 пъти

Станислав прати Гечо да си ходи в предпоследния дуел във Фермата

Дърводелецът Станислав изхвърли от „Фермата“ емигранта Гечо, след като го победи на зрелищен дуел тази вечер, видя HotArena.

Двамата участници излязоха на арената дегизирани като черна нинджа и Винету, на когото зрителите оприличават Гечо от самото начало на шоуто.

Напрегнатият двубой между двама от най-силните мъже завърши с резултат 10:4 точки за Станислав, след като той успя да надвие в петата битка – скоростно коване на мост.

По време на състезанието водещият Андрей се раздели с 200 лева, защото обяви, че ще дава по 100 лева на всеки верен отговор на въпрос след втория от Алманаха. Така Гечо успя все пак да измъкне 2 стотачки от очилатия водещ, който реши да се пошегува с фермерите за техните познания по история и география.

Емигрантът Гечо беше най-старият участник в предаването и един от емигрантите, на които този сезон отдели специално внимание. Малко преди да си тръгне Гечо използва националният ефир на бТВ, за да се обърне към политиците, които прогонили още много като него от държавата.

„Тези 25 години управници ни изгониха, да живеем сами, да не си виждаме бащите и майките, да живеят без нас. Да не виждаме децата си, това всички емигранти са го изживели, милиони хора. Защо бе? Какво ви направихме, смотаняци? Оставих си родителите, сестра ми избяга, пръснахте хиляди семейства, идваме си тука и си тръгваме със сълзи. Не знам дали ще сварим родителите си живи или ще дойдем само да ги закопаем. И нас може би ще върнат в урни един ден. Ако продължавате така – как да се върнем?“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !