Фънки подкани Луна да си поиграе с маймуната му

22.11.2017 10:50 | Видян 1487 пъти

Фънки подкани Луна да си поиграе с маймуната му

Луна и Фънки пак влязоха във вербална свада. Певицата реши да се закачи с него минавайки през трапезарията на Съквартирантите и това й докара няколко обиди от музиканта.

"Мога ли да ти викам луноход", поде разговор с Фънки тя, но веднага получи гилотина "Мога ли да ти викам дрисла?" Това обаче не я спря и отсече, че той може да й вика "Лунка - малката маймунка".

Това обаче подразни отново музиканта, който отсече "А искаш ли да ми лапаш маймуната?" Певицата се направи, че не го чува, но той продължи с обидите, казвайки й, че е селянка и бездарница.

"Аз не знам защо ти се обръща внимание, тя е изперкала малоумница." Последва сблъсък за вода, защото блондинката искаше да задели за себе си цял стек. Тя връхлетя в Къщата при останалите съквартиранти. Слисаните им погледи не се отделяха от нея. "Следете я, не се знае какво може да направи", заяви Фънки.

Тя обаче реши да отмъкне смело цял стек с вода. Това подразни пълничкия музикант, който бутна стека на земята и й подаде шише вода. След това взе ножа и го насочи към нея на шега. Щом се приближи обаче тя веднага поде "Цялата съм твоя, ела!", това попари Фънки, който рязко отсече "Ти миришеш на бабичка, не те искам!" Блондинката все пак реши да се прибере в стаята си където да продължи с монолозите колко начетена персона е и как заслужава много по-специално отношение от всички.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първата книга за Ковид 19 откри...

Първата книга за Ковид-19 откри дарителската кампания за...

Няма коментари към тази новина !

*}