Сериалът Черна любов спечели награда Emmу

21.11.2017 17:30 | Видян 2587 пъти

Сериалът Черна любов спечели награда Emmу

Премиерният сериал Черна любов по Диема Фемили спечели най-престижната телевизионна награда International Emmу в категория Теленовела. Черна любов е първата турска поредица, удостоена с високото международно отличие, като претенденти в категорията бяха също продукции от Канада и Бразилия.

Международните награди Emmy  бяха връчени за 45-ти път на специална церемония в Ню Йорк в понеделник – именно в деня, в който Черна любов направи дебюта си в ефира на Диема Фемили.

Черна любов не само е един от най-успешните сериали в южната ни съседка, но и се радва на изключително международно признание. Впечатляващ факт е, че двата сезона на поредицата се излъчват в над 60 държави, където печелят и вниманието на критиката, и подкрепата на зрителите.

За успеха на Черна любов допринасят както силният любовен сюжет, така и звездният актьорски състав. Звездата Неслихан Атагюл, която е само на 25 години и вече е на върха на кариерата си, влиза в ролята на нежната Нихан – тя е богато момиче от бляскавия свят на Йеникьой, но сърцето й я води в друга посока.

Когато Нихан среща бедното момче Кемал, неговият скромен и еднообразен живот се преобръща завинаги. Ролята на Кемал е поверена на друга звезда – изключително привлекателния Бурак Йозчивит, който освен че има десетки отличия за ролите си в хитови сериали и игрални филми, през 2005 г. печели конкурса Best Model of Turkey и второ място на Best Model of the World.

Драматичната история в премиерния сериал подсилва любовен триъгълник, съдбоносна раздяла между главните герои и, разбира се, безспорната екранна химия между Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит. Продуцент на Черна любов е Ай Япъм, продуцирал също хитовите заглавия Езел и Пепел от рози. Режисьор е Хилал Сарал, чието име също винаги е гаранция за успех.

Не пропускайте премиерния сериал Черна любов всеки делничен ден от 21.00  – в златния час на Диема Фемили. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !