На пазар със Сара Джесика Паркър срещу 400$

29.09.2017 14:30 | Видян 2313 пъти

На пазар със Сара Джесика Паркър срещу 400$

Airbnb стартира нова секция "Впечатления" в Ню Йорк. Сега вместо пентхаус, в приложението можете да резервирате пазаруване с актрисата Сара Джесика Паркър на 6-ти октомври.

Цената на два часа шопинг със Сара Джесика е $400. Общо има четири места и билетите ще бъдат достъпни за покупка от сутринта на 28-ти септември.

В графика включва екскурзия в Bloomingdales и подарък чифт обувки SJP Collection, а после почивка и сладолед с актрисата. В края на обиколката Паркър ще ви даде билет за частен спектакъл на нюйоркския балет.

"Надявам се тази обиколка да покаже ярката идентичност на Ню Йорк. Бихме могли да отидем в Музея за модерно изкуство или Уитни, също и да се разходим из Чайнатаун или да разгледаме какво има по улиците на East Village. Но все пак, избрах там, където мога да бъда полезна - едно забележително място ", казва актрисата.

САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР ОТВАРЯ ПЪРВИЯ СИ СОБСТВЕН БУТИК

Сара Джесика се съгласи да вземе участие в инициативата, за да промотира есенната модна вечер на Ню Йорк Сити Балет, която тя ръководи тази година.

Припомняме, че събитието ще се проведе на 28 септември в Lincoln Center. Над костюмите за балерините са работили Джонатан Сандърс, Върджил Абло, Лаура Ким, дизайнерът на марката Monse, Цумори Тисато - основателят на японската марка Tsumori Chisato.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !