Сара Джесика Паркър се изповяда

18.09.2017 10:22 | Видян 1280 пъти

 Сара Джесика Паркър се изповяда

През тази година Сара Джесика Паркър навърши 52. Актрисата, която стана популярна с хитовия сериал "Сексът и градът" като героинята Кари Брадшоу твърди, че животът на Кари няма нищо общо с нейния. В някои отношения Паркър по-скоро се оприличава като Шарлот от сериала.
Нещо, което може би мнозина не знаят за нея е, че Паркър избира да се облича в черно на сватбата си с Матьо Бродерик през 1997 година.

Сара решила да се откаже от бялата рокля в полза на черната. По-късно актрисата признава, че е изпитвала страх да се омъжи и се страхувала от традиционните сватби.

Ето защо решила да бъде в черно. И въпреки тъмния цвят в иначе светлия и празничен ден, двойката доказва до ден днешен, че това не е попречило бракът им да бъде успешен и дългогодишен.

През 2002 година се ражда синът им Джеймс Уилки Бродерик. Сара сподели през 2009 година, че не може да зачене повече.

В момента тя е щастлива с трите си деца, след като през юни 2009 година се раждат Марион Лорета Елуел и Табита Ходж, износени от сурогатна майка.Друг любопитен факт е, че Паркър е излизала с един от участниците в сериала, а именно със Станфорд, който влиза в ролята на гей приятел на Кари. Двамата са се срещали десетилетие пред сериалът да бъде излъчен.

Сара откровено признава, че единствената прилика между стила на Кари и Паркър, че и двете са "готови да опитат всичко". Пред Vogue тя заявява, че никога не се е обличала така, както Кари се облича в сериала.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Няма коментари към тази новина !