Любо Нейков с гореща блондинка в Пампорово

16.08.2017 09:44 | Видян 2500 пъти

Любо Нейков с гореща блондинка в Пампорово

Любо Нейков отмаря в компанията на тайнствена блондинка, видя Ретро. Комикът стартирал лятната си ваканция с почивка в най-луксозния хотел в планинския ни курорт Пампорово.

Появата на актьора предизвикала трепети и вълнения сред целия персонал, но единствената, която събудила интереса на Нейков, била апетитната рецепционистка на комплекса.

Флиртът между двамата бил очевиден и вместо русата почитателка да си изпроси снимка за спомен със звездата, се случило тъкмо обратното. Любо с удоволствие позирал пред камерата в тясна близост с хубавицата.

На ексклузивното фото се вижда, че шефът на Комиците е заровил жаден поглед в деколтето на рецепционистката, а освен това я е обгърнал с големите си лапи през кръста.

Обичайно Любо посещавал Пампорово в компанията на съпругата си Гинка, но този път тя била възпрепятствана от неотложен ангажимент в столицата и щяла да се присъедини към почивката на мъжа си по-късно.

Именно затова 120-килограмовият артист си позволявал лукса да се впуска в авантюри. Двамата с жена му планирали в края на август да се отбият и до съседна Гърция, където Нейков е горд собственик на просторен имот на първа линия до морето.

Актьорът искал да се плацика в тюркоазените води дори по-рано, но по лекарска препоръка останал у нас и се спасявал от жегите в планината.

Съвсем наскоро се заговори, че комикът страда от сериозни сърдечни проблеми и се намира почти непрекъснато в прединфарктно състояние, провокирано от нездравословния му начин на живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !