Любо Нейков разхожда 200 кила живо тегло

07.07.2017 16:58 | Видян 2838 пъти

Любо Нейков разхожда 200 кила живо тегло

Комикът Любо Нейков тотално изпусна контрола над килограмите си, пише HotArena.

Покрай натовареното си ежедневие и работата около сериала "Откраднат живот", Любо Нейков е заприличал на бъчва. Той от години е извън графата "нормално тегло", но вече приспада към свръхтежката категория. Запознати споделят, че гони 200 килограма и е финалната права да ги стигне!

Това, разбира се, води след себе си куп проблеми и главоболия. Няма нужда да споменаваме, че акьoрът и продуцент е подложен на постоянен риск от инсулт или инфаркт заради теглото си. Има и още редица заболявания, които рязко са прогресирали напоследък. Любо вече не може да преминава и най-малките разстояния пеша, защото се задъхва и изморява от товара, който носи.

А скоро май ще му се наложи да си вземe и асистент, който да го натиква през касата на вратата, например. Или пък да му връзва връзките на обувките... Засега Нейков се e принудил да позлва услугите на шивачка. Напълно разбираемо, дори дрехите от магазин гигант вече са му омалели. Затова си шие по поръчка панталони от плат, колкото за една палатка. А ризи и сака едва издържат под напора на корема и паласките му, пише "Ретро".

Освен снага, Любо е налял и огромни бузи. А за да бъде съвсем неузнаваем взел, че си пуснал и брада! Сега прилича на огромно горско чудовище, което по-добре да не се явява сред хора. Но, Нейнков явно ни най-малко не се притеснява от визията си и факта, че и тази година не изпълни обещанието си да влезе във форма. Вместо това, той няма търпение да дойде август, за да се отдаде на дълга морка почивка в гръцката си вила.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !