Джъстин Бийбър хлътна по руска моделка

26.07.2017 11:57 | Видян 1565 пъти

Джъстин Бийбър хлътна по руска моделка

30-годишната моделка на Плейбой Ирина Иванова почти не беше известна никому, докато не се снима в клип на Джъстин Бийбър през пролетта тази година.

Сега в инстаграм тя има над 3 милиона последователи. Ирина Иванова е родена в Русия, но е израсла в Украйна. Момичето твърди, че престоят ѝ в имението на Хю Хефнър буквално я е измъкнал от бедността.

След появата си в образа на палавница в клипа на DJ Khaled и Джъстин Бийбър момичето се изстреля нагоре към небосклона на славата, пише blife. Сега в Инстаграм момичето има над 3 милиона последователи, макар и снимките ѝ да не се отличават с особена оригиналност. Ирина Иванова се нарича най-добрият внос в Америка и публикува снимки, подчертаващи причините за това.

Момичето е завършило Университета в Аризона и дори има степен магистър. Но тази информация едва ли интересува нейните последователи. Повечето си време Ирина прекарва в Барселона и настоява гърдите ѝ да бъдат включени в списъка с местните забележителности. През март пък тя настоя Доналд Тръмп да я назначи за посланик на САЩ в Русия. Момичето говори свободно три езика и е убедено, че ще се справи отлично.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !