Джъстин Бийбър отмени 14 концерта

25.07.2017 15:25 | Видян 1520 пъти

Джъстин Бийбър отмени 14 концерта

Джъстин Бийбър е отменил оставащите 14 концерта от световното си турне в подкрепа на албума си Purpose заради „непредвидени обстоятелства“, предаде Ройтерс.

В изявлението, направено от говорител на 23-годишния изпълнител, не се разкриват подробности около решението му да не завърши световното си турне. Изтъква се само, че Бийбър „обича феновете си и мрази да ги разочарова“, но след внимателно обмисляне е решил да отмени оставащите концерти.

Засегнати от решението на Бийбър ще бъдат почитателите му в Северна Америка и Азия. Притежателите на билети за отменените 14 шоута ще могат да получат парите си обратно в пунктовете за продажба. Концертната обиколка на канадския изпълнител трябваше да приключи на 10 октомври в Азия.

Джъстин Бийбър тръгна на световно турне в подкрепа на албума си Purpose през март 2016 г. За 18 месеца певецът изнесе над 150 концерта в Европа, Африка, Южна Америка, Австралия и части от Азия. Съобщението, че Бийбър е решил да отмени оставащата част от концертната си обиколка идва броени дни, след като беше оповестено, че той е получил забрана да пее в Китай заради прояви на „лошо поведение“ в миналото.

Според сайта TMZ Джъстин Бийбър е решил да отмени концертите си заради „изтощение“.

През уикенда обаче се появиха фотографии на певеца с брюнетката Адриана Мишел в Холивуд. И там певецът е във видимо добра форма.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !