Малкото коте на Божинов покорява Холивуд

03.07.2017 16:32 | Видян 3463 пъти

Малкото коте на Божинов покорява Холивуд

Малкото коте на Божинов е на път да завладее Холивуд. Бояна Генова разби сърцата на родните телевизионери, като обяви, че заминава за САЩ. Русата красавица най-накрая се сдоби с американска виза, за каквато мечтаеше отдавна, пише седмичник. Очаква се всеки момент тя да си плюе на петите и да забегне към САЩ.

Хубавицата отдавна мечтае да стане актриса или водеща в Америка. Тя нашумя първо като "малкото коте" на Божинов, а след това използва славата си и за да се вреди на снимките на поредицата София ден и нощ.

Пред камерите Бояна смая с талант и бързо се научи на основните "хватки". Сега амбициозната мацка смята да пробие в Холивуд и вече се стяга за там. Заминаването ѝ обаче е проблем за сценаристите на поредицата.

Освен, че не могат да я заменят, те се чудят как да я "махнат" от сериала. Любовта между героинята ѝ Стефи и Митко е толкова силна, че зрителите по-скоро очакват бебе и сватба, отколкото двамата да се разделят.

От екипа на сериала разкриват, че е много вероятно да инсценират скандал, с който да обяснят раздялата на двойката. И съответно да изпълнят желанието на Бояна да замине за САЩ. Иначе спекулациите около решението ѝ да поеме на път са многобройни. Според някои Бояна има връзка с мастит милионер, заради когото се е записала на уроци по английски и се опитала да вземе виза.

Според други, след като отказа на кметския син Спас Чоков, има нова връзка и иска с любимия си просто да попътешества малко. Каквато и да е причината, Бояна Генова ревностно посещавала уроци по английски последните седмици, а освен това е събрала погледите на всички, след като се явила в делови костюм в американското посолство на 9 май.

Там се постарала да разбие мита за глуповатите блондинки, демонстрирайки перфектни езикови умения и отговорила умело на всички въпроси, по време на кръстосания разпит.

Заминаването е планирано за края на лятото, тъй като Бояна преди това смята да се позабавлява с приятелки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !