Котето на Божинов и Мис Дупе спасяват Чолата

23.06.2017 11:44 | Видян 3123 пъти

Котето на Божинов и Мис Дупе спасяват Чолата

Мис Дупе Бриджит Андреева, малкото коте на Валери Божинов Бояна Генова и куп други манекенки спасяват Чолата от затвора.

Първоначално Росен Чолов мислеше да поиска споразумение с прокуратурата щом започнат двете дела срещу него. След старта на съдебната сага и след признанията на момичетата, че правят с кеф секс за шефа си, Чолата преценил, че шансът да бъде наказан от Темида е минимален.

Затова е решил да изчака държавното обвинение да се мъчи да докаже, че е принуждавал момичетата насила да проституират, пише България днес. Чолов беше арестуван за първи път през 2012, а година по-късно се озова на топло по обвинения в сводничество.

Срещу него има образувани две дела, като по първото обвиняем с него е букерката Ралица Любенова, шофьорът Пламен Кирилов и манекенката Диана Петрова.

Пострадалите по това дело момичета са 21. Пред съда всички те са признали, че действително са правели секс за пари, но напълно доброовлно. Сумите, които плащали заможните господа за сеанс, били между 600 и 1000 лева, като за чужденците тарифата скачала двойно.

Докато Чолата все още е в затвора, едно от момичетата, работещи за него - Полина Иванова, решава да поеме бизнеса в свои ръце. След като излиза от затвора през 2012 Чолов й предлага да работят заедно. Организацията обаче отново е разбита от спец ченгетата и се образува второ дело.

Вторият процес обаче забуксува още в началото на декември. На заседанието в четвъртък едно от пострадалите момичета не се яви пред магистратите. Атрактивната Бриджит Андреева се оказа нередовно призована.

Междувременно жената на Чолата - Ирена Милянкова, го заряза след 14 години съвместен живот и от две години живее с нов мъж, от когото дори роди дете, пето поред за нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !