Моника от Папатаци: Николета ме нарича трол и мърша

31.05.2017 11:20 | Видян 2969 пъти

Моника от Папатаци: Николета ме нарича трол и мърша

Моника от „Папатаци“ е най-обижданият в ефир човек от Николета Лозанова, пише HotArena.

Дребничката водеща на рубриката за клипове в интернет в „Папараци“ всяка неделя трябва да търпи всевъзможни епитети по свой адрес, но разбира се, и тя не остава длъжна. Размяната на хапливи подмятания е забавна за зрителите и те с нетърпение очакват женския сблъсък на екрана.

„Николета ме нарича трол и мърша, което не знам дали трябва да се казва, споделя Моника пред Love Style. Разбира се, това е с много чувство за хумор. Извън ефир с Николета общуваме прекрасно. Тя притежава автоирония, което за мен е изключително ценно. С нея се работи лесно, защото има страхотна самодисциплина“.

Моника Митева е актриса. Тя е на 35 години, зодия Овен. Майка й е икономист, а баща й работник на бензиностанция. Макар и да не са професионални актьори и двамата са артистични. Докато чакала да я приемат във НАТФИЗ Моника започнала работа като барман в кафе на частен театър. После правила същото и в една бензиностанция.

Моника попадната в телевизията като организатор и 4 години работила с Ути Бъчваров. След това отишла при Иван и Андрей, които я направили асистент-режисьор в „Папараци“. Идеята Моника да се появява на екран била на продуцентите.

В личния си живот Моника е щастлива. От десет години живее с любимия си мъж – испанец, компютърен специалист. Той е по-малък с 6 години от Моника. Двамата се запознали в интернет, докато актрисата била в Япония. После се срещнали в Испания. Не мислят за брак, а за дете все още се ослушват.

Макар ежедневието на Моника да е заето в телевизията, тя не се е отказала от театралната сцена. Так или иначе, тя не си е затворила вратите и един ден те спокойно могат да се отворят за нея и пак да се развихри на сцената, както само тя си може.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !