Николета Лозанова спечели конкурса Playboy All stars

12.05.2017 13:29 | Видян 4386 пъти

Николета Лозанова спечели конкурса Playboy All stars

Николета Лозанова се отличи като най-горещата плеймейтка и съвсем заслужено спечели конкурса Playboy All stars.

“Еднодневки, мераклийки, късметлийки, но само една е легенда….благодаря за признанието, удоволствието е взаимно!!!”, написа плеймейтката веднага след своята победа.

Тя се съревноваваше с още от най-горещите момичета, красили сп. PLAYBOY, сред които бяха Златка Райкова, Елена Кучкова, Златка Димитрова, Ася Капчикова. В продължение на месец фенове гласуваха онлайн и избираха между 15 претендентки за титлата “Най-гореща българка на всички времена” по случай 15-годишнината на изданието.

“Титлата на Playboy All stars се дава на тази българка, оставила най-ярка следа, разбила най-много стереотипи и провокирала най-успешно публичното разбиране за жената. Критерии, които Ни Ло покрива напълно”, разкриват от екипа на конкурса.

Лозанова украси и юбилейната корица на Мъжката библия, която вече е на пазара. Тя се завърна топлес след 11-годишно отсъствие. “Ако ме питате как се чувствам – щастлива, зряла и преуспяла. Ако ме питате къде съм – на върха!”, заявява Николета пред изданието.

“Най-ценният съвет, който бих дала на младите момичета, е да не повтарят грешката на предшественичките си, а именно – да не се опитват да ме имитират. Първо, че няма да им се получи; второ – вече съм записала името си в историята. Ако успеят да изпъкнат по свой начин, пожелавам им успех”, казва още Лозанова.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !