Джъстин Тимбърлейк дебютира на върха

17.05.2016 17:33 | Видян 1852 пъти

Джъстин Тимбърлейк дебютира на върха

Джъстин Тимбърлейк новият лидер в сингъл класацията на Билборд – Hot 100, след като песента "Can't Stop the Feeling!" дебютира на върха на чарта. "Can't Stop the Feeling!" детронира лидера до момента - "One Dance" на Дрейк (с участието на WizKid и Kyla). Това е петият по ред No. 1 солов сингъл на звездата и заедно с Майкъл Джексън и Риана, Джъстин Тимбърлейк се превръща в третия изпълнител с най-много сингли в Топ 10 на чарта.

 Песента е написана от Джъстин Тимбърлейк и шведския хит мейкър Max Martin, и е продуцирана в партньорство с друг титан в световната музикална индустрия – шведския композитор и музикант  Shellback. Премиерата на официалното видео с режисьор Mark Romanek е днес (17/05). Джъстин Тимбърлейк направи изключително представяне на песента заедно с бенда ‘Тенеси Кидс’ по време на финала на конкурса Eвровизия 2016 в шведската столица – Стокхолм на 14-ти май.

 "Can't Stop the Feeling!" е първият сингъл в кариерата на Джъстин Тимбърлейк, който дебютира на No. 1 в Hot 100 чарта; песента е и втори No. 1 дебют сингъл за годината в класацията, след дебюта на Зейн в Хот 100 през февруари с хита "Pillowtalk".  "Can't Stop the Feeling!" дебютира и в класацията за дигитални продажби с 379,000 даунлоада в първата седмица след премиерата, според статистиката на Nielsen Music. С този резултат Джъстин Тимбърлейк постави и личен рекорд в кариерата си за най-много продадени сингъли в премиерната седмица, като задмина продажбите на сингъла "Suit & Tie" от 2013 г. с участието на Jay Z и продадени 315,000 копия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Няма коментари към тази новина !