Лиъм и Майли на върха на любовта

14.04.2016 15:37 | Видян 1278 пъти

Лиъм и Майли на върха на любовта

Те са се сблъсквали с доста неравности по пътя, но сега са обратно на любовната писта и изглежда, че няма кой да ги спре.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са на романтична вълна от началото на годината, но в понеделник вечерта за първи път от доста време бяха забелязани да показват чувствата си на публично място, пише Daily Mail. Двойката се радваше с приятели след като присъства на премиерата на The Huntsman: Winter's War в Лос Анджелис, Калифорния.

23-годишната певица бе боядисала косата си руса и небрежно я беше вдигнала над раменете си. Звездата бе облечена с черна рокля с жълта и бяла яка. Към този тоалет бе добавила яке за бейзбол. Лиъм бе с черна риза и черни дънки, а над тях носеше тъмносиньо яке. По-късно двойката, в компанията на близките си, вечеря в ресторант Baltaire. Към тях се бяха присъединили и по-големият брат на Лиъм – Хемсуърт, както и съпругата му Сам. Източник заяви пред Hollywood Life: „Те си шепнеха непрекъснато по време на филма. Държаха се за ръце през цялото време. Няма грешка – двамата са един за друг.“

Двойката доказа, че може да преодолее трудностите, които им се изпречват пред очите. За тяхното ново събиране се заговори, след като Майли и Лиъм изкараха Нова година заедно в родния град на актьора в Австралия. Тогава също бяха в компанията на Крис Хемсуърт и съпругата му. Малко по-късно се видя, че Майли носи годежния пръстен, който Лиъм ѝ бе подарил през 2012 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !