Майли Сайръс е пансексуална

26.02.2016 15:40 | Видян 2318 пъти

Майли Сайръс е пансексуална

Американската певица Майли Сайръс стана водещо заглавие във вестниците през лятото на миналата година, когато призна, че е пансексуална. Много хора тогава започнаха да търсят какво точно означава този термин, който може и да са чували преди, но не са съвсем наясно с него.

Пансексуалността обаче се оказва само една от многото полови и романтични идентичности, които съществуват отвъд най-масово известните и дискутирани сексуални ориентации като хетеросексуални, хомосексуални и бисексуални, пише в. “Хъфингтън пост”.

Ако например чуете израза “Той е моята тиквичка”, знайте, че това не е някаква игрива шега, а признание, че съответният мъж или жена е в платонична, но не и романтична връзка със събеседника ви. Тази връзка вече си има и име - куиърплатоници.

Някои хора може и да не знаят, че човек може да има както сексуална, така и романтична ориентация, твърди изданието. Мнозина се чувстват нещастни, докато не намерят отговора за своя случай. Тези, които не могат да включат себе си в някоя от традиционните категории, търсят и намират все повече съмишленици в социалните мрежи. Ето още 11 типа сексуална и романтична ориентация, които получават все по-голямо внимание в медиите, но все още рядко са на фокус в популярната култура.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !