Преслава във война за мъж с НиЛо

08.04.2016 13:03 | Видян 3355 пъти

Преслава във война за мъж с НиЛо

Наред с успехите и любовта на публиката Преслава се сдоби и с цял куп врагини. Пайнерката получи тежък удар от колеги заради приза "Певица на годината", но най-учудващото беше, че Николета Лозанова, която симпатизираше на фолк певицата, се присъедини към групата на хейтърките.

Далеч по-любопитно обаче бе откровението ѝ, че не се е изненадала от реакцията на Николета. Със загадъчна усмивка Преслава сподели при последната си медийна изява, че симпатиите на водещата към нея секнали още преди пайнерските награди. "Въобще не ми се коментира, не ми е интересно", ухили се Преслава. "Сега излиза наяве, иначе аз усещам тази враждебност от няколко месеца. Знам за какво е, но не искам да падам на това ниво и да се занимавам с глупости. За мен не е проблем..."

Войната между двете красиви известни жени е на лична основа, като основната причина за кавгата им е мъж. В случая става въпрос за футболиста Ники Михайлов. За тайна връзка между вратаря и певицата се заговори, откакто се залюбиха бившите им половинки Бирмата и Алисия. Дори и само на основа на слухове за връзката им, Николета ревностно побеснява и не може да прикрие чувствата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !