Преслава отсвири Ритон, Здравко бесен

07.04.2016 11:57 | Видян 3402 пъти

Преслава отсвири Ритон, Здравко бесен

Преслава, която се пишеше една от най-добрите приятелки на дует "Ритон" не ги уважи на едно от най-важните им събития - концерта, който имаха снощи.

Звездният дует отиде на крака на фолкаджийката, когато ги беше поканила да й връчват наградата за певица на годината, но не намери 5 минути да уважи лично концертъа на уж своите големи приятели.

 "Те й дойдоха на крака, а тя им направи бойкот, въпреки че бе обявила, че ще присъства на концерта им", коментираха възмутени зрители на концерта.

Здравко беше много разочарован от поведението на Преслава. "Това е супер неуважение, ние можем да ходим на нейните събития, а тя не дойде на нашия концерт. Дори не се обади да се извини и да каже, че няма да дойде", ядосвал с Здравко.

На събитието присъстваха колеги на дуетът, като Тони Димитрова, Маргарита Хранова, техни композитори през годините, както и брадърите Моника Валиера, Деян Топалски, а Ернестина Шинова и Гъмов изпратиха видео поздравление, в което между добрите пожелания не пропуснаха да захапят и Кичка Бодурова с прословутата й зала "Сизър Палас".

 Светлана Василева и Иво Танев пък играха ролята на танцьори по време на една от песните на ритонците, пише Пик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !