Нова война в „Тоника“

02.03.2016 10:46 | Видян 2715 пъти

Нова война в „Тоника“

Нова война се води в „Тоника". Бившите членове на голямото музикално семейство на Стефан Диомов уж си бяха простили и спряха с нападките един срещу друг, но това се оказа най-обикновена поза. Те продължават да се мразят тихо и тайно, а напоследък започват да водят и нови публични битки кой е по-по-най.

От едната страна на барикадата по традиция е Ева, която така и не можа да се разбере нито с колегите си, нито с бившия си шеф Диомов. Тя привлече на своя страна Краси Гюлмезов и жена му Вили, с които бяха в бившата група „Домино". Тримата създадоха „Тоника Домини".

От другата страна са всички останали начело със Стефан Диомов и Ваня Костова. След дълга война, последвана от взаимни извинения и кратко примирие, враждата между двете фракции избухна с нова сила преди няколко месеца, когато стана ясно, че „Тоника СВ" се събира в оригиналния си състав и даже ще пее в зала „Арена Армеец" заедно с италианските легенди Ал Бано и Ромина Пауър. Концертът бе през декември миналата година.

Като разбрала за триумфа на колегите си, Ева не била на себе си от яд и завист. Тя не виждала с какво е по-лоша, за да поканят тях с Ал Бано и Ромина, а не нейната собствена „Тоника Домини". И веднага решила да ги цака с още по-мощна изява. В момента тя също готви концерт в „Арена Армеец". И пак с италианци. Успяла е да привлече „Рики е Повери". И за да е отгоре на колегите си, няма да е подгряващата група, както бяха „Тоника СВ", а ще се яви като равностоен участник в концерта, който е през април.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !