Никол изпила силите на Гришо

25.01.2016 17:46 | Видян 4665 пъти | Гласували 1

Никол изпила силите на Гришо

Григор Димитров бил с изцедени сили по време на участието си на „Аустрелиън Оупън". Гаджето му Никол Шерцингер си тръгна от Зеления континент още докато беше в Бризбейн, но след това не спряла да му звъни и го държала на скайп до среднощ. След загубата си от Роджър Федерер в третия кръг на първия за годината турнир от Големия шлем Гришо проплака, че има нужда от почивка, въпреки че сезонът едва сега започна. Това е и една от причините Димитров да не участва на турнира на АТР в София в началото на февруари. В момента той е в САЩ, най-вероятно при Никол.

Въпреки че до надпреварата в Делрей Бийч, САЩ, която започва чак на 15 февруари, има доста време, Гришо веднага хукнал към Щатите, за да обърне внимание на гаджето си Никол Шерцингер, тъй като комуникацията от разстояние го изморявала. Заради огромната часова разлика между Щатите и Австралия Никол държала нашия на линия до среднощ, звъняла му и сутрин рано, разкрива Всеки ден. Шерцингер се притеснявала бившата му Мария Шарапова да не го налази и нонстоп го проверявала. Още повече че Гришо изгледа един мач на рускинята и изглеждаше доста загрижен за представянето й.
Димитров искал да прекара повече време с певицата, за да й докаже, че няма от какво да се притеснява и да затвърди връзката си с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !