Алисия СПИ с Бирмата

14.01.2016 11:10 | Видян 4915 пъти

Алисия СПИ с Бирмата

Фолк певицата Алисия спи с Георги Станоев, който е един от най-близките приятели на Ники Михайлов. Фурията от Вакарел искала да отмъсти на вратаря за изневерите му и веднага след като се разделили, се мушнала в леглото на Бирмата.

Според запознати свалката между станала навръх Нова година, и то пред очите на Ники Михайлов, който е един от близките му авери. Тримата се събрали с група приятели, за да отпразнуват идването на 2016-а година в тузарския столичен апартамент на Михайлов, пише в. „Уикенд“. След като обърнала няколко чаши шампанско, Алисия станала по-палава от обикновено и решила да започне флирт с Бирмата, без да обръща много внимание на Ники, който по това време още се водел официалното й гадже. Близки на изпълнителката издават, че тя хвърлила око на Станоев още по времето, когато бе обвързан с Преслава, но тогава не смеела да спи с него, за да не си навлече гнева на колежката си.

„Вече са разделени. Не разбирам какви претенции би могла да има към него. Той е свободен мъж, ще бъде с която си пожелае”, оправдавала се Алисия, отбелязвайки, че нейните отношения с Ники също били обтегнати напоследък.

Хора от обкръжението на Алисия издават, че тя изобщо не криела интимните си отношения с милионерския син. Дори напротив – хвалела се, че той е много щедър към нея и вече я отрупвал със скъпи подаръци. „Лети в небесата, но бързо ще слезе обратно на земята. Той не може да се задържи дълго с една жена”, злословят приятелки на фолкаджийката по адрес на новата й любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !