Ники Михайлов и Алисия пак заедно?

11.01.2016 17:15 | Видян 1879 пъти

Ники Михайлов и Алисия пак заедно?

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов сподели детайли за жената до себе си, но така и не проговори дали отново са заедно с фолкпевицата Алисия.
"Страницата е затворена преди 2 години. Да, после пак я отворихме, а какво е към днешна дата - ще го запазя за себе си", каза вратарят, който остана без отбор след раздялата с Мерсин. Михайлов разкри само, че жената до него е от шоубизнеса.

Футболистът отбеляза, че нещата в личния му  живот са спокойни. "Преди 2 години обявихме с Алисия, че се разделяме. След това не съм коментирал тази тема. Тогава раздялата ни беше най-правилното нещо. Аз съм много искрен, казвам нещата каквито са и винаги съм позитивен", каза Михайлов пред Нова, пише Blife.
Националът разкри, че се опарил от публикуването на снимки в социалната мрежа и се зарекъл да не го прави.
Михайлов разкри детайли от бита си, като разкри, че в Турция си е взел готвач, защото не може да си приготвя ястия сам, а жената до него няма как да е постоянно в южната съседка и да му готви.
На предизвикателството дали е склонен на връзка с обикновено момиче, а не само с популярни дами, Михайлов отвърна: "Николета, Алисия... не съм ги подбирал специално, така се е случило просто. Да, като малък бях в такава среда - сред плеймейтки. Така е станало просто, не мога да върна времето".

Синът на Борислав Михайлов призна за голямата си грешка. "Още докато бях в "Левски" изкарвах добри пари, но похарчих страшно много чисто за показност. Пълна простотия е това, но тогава не разсъждавах по този начин. Наистина попилях много пари за показност. Нищо добре не ми даде това, а само хорска злоба, но няма как да върна времето", бе искрен футболистът.
Михайлов посочи баща си за негов най-добър приятел, макар да не слушал навремето съветите му и дори правел тъкмо обратното. "Но нали се досещате, че на 22-годишен да обяснява да "Не си купувай Ламборгини", няма как да го послушам", обясни с усмивка вратарят.
Вратарят на националния не скри, че изкарва добри пари от много години. "Изкарвам пари от много години, и то много повече от всички от моето семейство. Това за шестте ми коли е мит. Никога не съм имал толкова. Преди 4-5 години имах три, но никога шест. Сега имам една спортна кола и една лимузина", каза Ники Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Няма коментари към тази новина !