Жената на Любо Нейков живее като милионерша, щерка им в лицей за 10 бона

05.11.2015 14:15 | Видян 3108 пъти

Жената на Любо Нейков живее като милионерша, щерка им в лицей за 10 бона

Жената на Любо Нейков Гинка живее като истинска милионерша, пише „Ретро”. Половинката на мастития продуцент не се налага да работи дори по един час на ден, за да изкарва прехраната си, а е заета единствено с грижите по дъщеря им Анна.

За разлика от повечето домакини обаче, Гинка нито чисти, нито готви. Тя разполага с прислуга, която я отменя във всички къщни задължения и тя е отдадена единствено на детето.

Съпругата на Любо Нейков, който отдавна е преминал в графата на милионерите, дори не пазарува и е прехвърлила и това задължение на личния си шофьор, когото командва и като слуга. Мъжът изпълнява куп функции и освен че вози Гинка и щерка й по задачите им из София и бди за сигурността им, е зает и с покупките за дома им.  Сутрин той пристига в ранни зори, за да вземе от тузарската им къща в центъра на столицата жената на Нейков и малката Анна. Първата им спирка е частният френски лицей „Виктор Юго”, където момиченцето ходи на детска градина.

Там детето от най-ранна възраст попива знания заедно с наследниците на родния и чуждестранен бизнес елит, както и на дипломати и политици. Нейкови са избрали престижното учебно заведение въпреки доста солените такси, които се плащат там. Детската градина на малката Анна струва цели 9400 лв., без да се броят допълнителни разходи за свободно избираеми предмети, екскурзии и забавления.

Щерката на актьора и продуцент попива знания там още от 3-годишна възраст, а системата на обучение е по френската образователна система. Преподават й само подбрани чуждестранни учители и момиченцето няма никакъв досег със суровата родна действителност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !