Любо Нейков и Краси Радков първи дружки

13.07.2015 15:08 | Видян 7217 пъти

Любо Нейков и Краси Радков първи дружки

За разлика от Слави Трифонов, който още не може да прости предателството на Любо Нейков, който го напусна и основа заедно с Евтим Милошев нова продуцентска компания, Краси Радков продължава да общува със своят колега.  Това е видно от снимката, от която се вижда как двамата се забавляват. Според светската клюка именно жената на Краси Радков, Станислава Ганчева, е виновницата бившите врагове да се проговорят.  

Амбициозната блондинка за малко не коствала уволнението на талантливия актьор, вбесявайки шефа му Слави Трифонов. Причината е, че Станислава започнала работа при враг №1 на Дългия – Любо Нейков.

Продуцентът на „Комиците” и „Столичани в повече” откраднал Ганчева . Тя се съгласила да участва в новия сезон на комедийния сериал "Столичани в повече" в ролята на тв репортерка. Според колеги на Радков Станислава както винаги действала на своя глава и без да се консултира със съпруга си приела офертата на Нейков. Именно това в крайна сметка спасило главата на актьора и донякъде омилостивило Слави.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !