Любо Нейков иска секс от масажистка

03.07.2015 11:48 | Видян 1927 пъти

Любо Нейков иска секс от масажистка

За Любо Нейков е издадена забрана да прекрачва прага на столичен СПА център, след като продуцентът на "Комиците" си поискал секс от обслужващата го масажистка! Позорната случка си предават от уста на уста столични масажистки и за огромно разочарование на съпругата на актьора достигна и до "Уикенд". На въпросния СПА център, Любо Нейков бил сред сравнително редовната клиентела.

При последната визита на Нейков на смяна била масажистката Петя. Повече от любезната жена на 40-ата минута приключила с комбинираната лечебна терапия и обяснила на Любо, че е завършила процедурата и ще го изчака извън кабинката, доакто той се приведе в облечен вид.

Но за ужас на ококорената телячка клиентът лъснал пред нея по анатомияСъс замах безсрамникът изсулил хавлията от кръста си, хванал си оная работа и довършил масажистката с "Няма ли да ме довършиш? От най-хубавото ли ще ме лишиш?".

Единствената реакция на женицата била "Господине, има някаква грешка..." и смаяна от неочакваното поведение на актьора изфучала от стаята право в кабинета на управителя на СПА-то.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !