Никита и Боби продават колата награда от Биг Брадър

28.10.2015 15:26 | Видян 2422 пъти

Никита и Боби продават колата награда от Биг Брадър

Победителката от последния сезон на „Биг Брадър” Никита Джонсън и нейната половинка – Боби Ръгбиста, са решили да се отърват от колата награда.

Това стана ясно от споделена в профила на Борислав обява от сайт за коли. В нея е упоменато, че автомобилът е спечелен от тв предаване, но не е необходим на семейството. За да лапне някой въдицата по-скоро, цената на возилото е занижена с 6 бона от реалната. Явно забавянето на паричната част от наградата не се отразява добре на бюджета на двойката и те са решили да го закърпят с 30-те хиляди, които са обявили за „Форд”-а.

Досега в сметката на Никита са постъпили само 6 хиляди лева, а останалите малко над 26 може да се забавят с половин година според клаузи в договора, споделя blife. Татуираната победителка явно добре си е направила сметката, защото и за регистрацията на автомобила ще й трябват няколко хиляди. За да избегне тези плащания, двамата с Ръгбиста са решили да намерят друг първи собственик на возилото, който да цака сумата на държавата. Сигурно на това се дължи и „промоционалната” цена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !