Никита: Променям се, защото имам и козметичен салон

15.09.2015 17:59 | Видян 2344 пъти

Никита: Променям се, защото имам и козметичен салон

Никита е големият победител в риалити предаването Big Brother 2015. Тя бе определена като най-многопластовата личност в този сезон. Дамата с татусите и изключително силния характер поведе битка срещу неправдите и агресията в Къщата. Много често тя оставаше сама срещу трима мъже, които я засипваха с обидни думи, но устоя. Тя спечели сърцата на 70% от зрителите и си тръгна с 26 651 лв., нов луксозен автомобил и любовта на публиката. Първото интервю екстравагантната дама даде за "Събуди се" по Нова ТВ.

 

Защо плака, след като спечели Биг Брадър?

Все още нямам представа какво се случва. Плаках, защото това не беше само моя победа, а за всички тези, които и отвън са пресовани, форматирани в рамка, които са обиждани от ниско културни личности като Цветелин. Сълзите след победата бяха и от облекчение, и от възмездие. Не го очаквах!

На кого посвещаваш победата?

Това не беше само моя победа, това беше победа на всички българи, които са обиждани и тъпкани от нискокултурни хора.Емоцията е огромна, а чувството при цялата еуфория на победата - уникално. Едни се правеха, че спят, други, че не чуват, докато обидите към мен летяха една след друга.

Защо влезе в Биг Брадър?

Живея в един стабилен свят, където чувам само "да". Влязох в Биг Брадър, защото имах нужда от промяна. Исках хората да ме видят такава, каквато съм. Исках да покажа на себе си, че мога.

Имаше ли стартегия в къщата?

Не, нямах стратегия. Това бях самата аз.

Много хора те критикуваха заради корекциите ти по тялото?

Променям се, защото имам и козметичен салон и ми е любопитно. Човек ослепява в един момент от промени, но се пита дали не е прекалил, когато другите го погледнат и го попитат.

Приятелят на Никита, с когото са заедно от две години, Борислав Борисов, каза: „Когато близък човек е в Къщата, напрежението се отразява. Много е напрегнато. Аз издържах, но добре, че бях в Швеция, защото в един момент бях като лъв в клетка. На финала на шоуто реших да си премълча, но си разменихме бързи реплики с някои от останалите участници. Аз съм търпелив човек и промислям внимателно ситуацията, затова реших да се въздържа от конфронтация".

Борислав също е участвал в Big Brother. Според него в шоуто няма как да се излъже, „там стратегиите не вървят, човек не може да се прикрие вътре”.

След Биг Брадър накъде?

С Борислав живеем в Швеция и ще се завърнем там. България обаче е моята родина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !