ВИП Брадър с две къщи

15.09.2015 17:16 | Видян 1457 пъти

ВИП Брадър с две къщи

Големият брат, който непрекъкнато изненадва участниците в Биг Брадър и във ВИП Брадър с неочаквани мисии и обрати, не изневери на себе си. Във втората вечер стана ясно, че виповете няма да живеят под един покрив, а ще бъдат разделени в две къщи.

Певица Кристина Димитрова и бизнесменът Джино Бианкалана всъщност ще бъдат в Къщата на завършилия преди дни т.нар. селски Биг Брадър. Там те ще съжителстват с четиримата финалисти Анита, Катя, Пламен Богданов и Кирил.

Кристина Димитрова влезе като съквартирант №13 в къщата на ВИП Брадър. Тя каза пред камерите, че препоръчва на възрастните хора да играят хазарт, защото това ги предпазва от деменция.

След това продължи, че самата тя обича да играе хазарт. Криси допълни, че е получила прякора Криси секса още като ученичка. Получавала е и неприлични предложения. Свикнала е да бъде ухажвана. Харесва лукса и златото.

Моделът Катрин Вачева, която бе пребита от футболиста Орлин Орлинов преди пет години, е съквартирант №15 в шоуто. Тя сподели пред камерите,че се счита за перфектна за професията на модел, а магистралите на Бойко Борисов да ядат пасти пред дължината на нейните крака.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !