ВИП Брадър принизи виповете до нивото на Джорджано

14.09.2015 11:43 | Видян 2238 пъти

ВИП Брадър принизи виповете до нивото на Джорджано

Поредният опит на ВИП Брадър да принизи участниците! Умишлено или не, псевдо-певецът Джорджано се озова рамо до рамо с имена като Преслава, Кичка Бодурова и дует "Ритон".

Понятието "ВИП" доста се размива в последните години. Известни и безизвестни ще делят обща спалня, а положението в къщата наистина е "Джорджано"!

Докога обаче ще се прави рейтинг на гърба на чуждата неволя и бездарие? Първо Кристиян от "Биг Брадър", сега и Джорджано...

Не липсваха коментари в социалната мрежа от сорта на "Ако това са ни виповете - отказваме да гледаме, ще емигрираме! Хората поставят на пиадестал личности, които нямат никакви заслуги! Неграмотни и невежи!"

В шоуто се очакват сблъсъци между "старите" и "младите". Звездите от соца ще са принудени не само да търпят капризите на по-младите, но и да делят всичко с тях... и с Джорджано, който дори влезна на финала, като най-очакваната вип персона. Не е изключено да има и повече привилегии...

От първия епизод на формата стана ясно, че чалга ветеранката Луна ще си прави предизборната кампания за президент във "ВИП Брадър", а новото гадже на Преслава (Пламен Богданов от "Биг Брадър") ще влезне, за да стане всичко още по "ВИП".

Не на последно място е и Моника Валериева, която само при влизането на Светлана Василева се вкисна като лимон, може би заради упреците на блондинката към нея преди известно време. Там също се очаква нещо интересно и непредвидимо...

Въобще както казахме положението е "Джорджано". Иво Танев, Ернестина Шинова и дебеланкото Люси Иларионов пък вероятно ще играят ролята на балансьори сред целия този хаус.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !