Вижте екслузивни снимки от Къщата на "Биг Брадър"!

17.08.2015 09:39 | Видян 1448 пъти

Вижте екслузивни снимки от Къщата на

Селска идилия и спокойствие. Това очаква съквартирантите в най-новия сезон на "Биг Брадър". Те ще престъпят прага на най-популярния дом утре вечер за първи път, но блажения мир на тихия живот на село, в който ще се потопят, ще бъде само привиден. "Големият брат" крие много изненади за своите обитателите на Къщата - спане под звездите, външни тоалетна и баня, кокошки, гъски и борба за оцеляване.

"Биг Брадър" се завръша с още по-неочаквани битки и мисии, както за живеещите вътре, така и за зрителите отвън. Общо 14 души - 7 мъже и 7 жени - се впускат в това приключение, разказаха от екипа на шоуто на специална пресконференция за журналисти. "Всеки ден" успя да влезе и вътре в къщата, която е издържана в напълно селски бит и интериор. Най-голямата изненада в натуралния интериор е банята - тя също е на двора, а импровизираният „бойлер" представлява варел с вода. Отоплението на водата ще зависи от климатичните особености на времето.

Самото място, на което ще се развива най-горещото реалити, също е изключително любопитно. Къщата на "Биг брадър" е изградена изцяло в синхрон със селския бит. Всичко в нея е 100% натурално и от естествени материали. Участниците няма да разполагат с топла вода, ще гледат кокошки, ще готвят храната си с дърва в огнището. Водата няма да може да се пие, освен ако преди това не бъде преварена.

Част от участниците ще спят в спалнята на къщата, но още пет от тях ще изкарат нощта на легла на открито, като за тях ще има тоалетна и баня в двора.

Сред жените, които ще радват мъжкото око, има циганка с висше образование и заможен мъж-чужденец, еротична танцьорка, възрастна дама с пет деца. Всичи са красиви и с интересни съдби, разкриват от екипа. Кавалерите пък са все успешни в своята кариера мъже. Вижте още снимки ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Славянска ли е славянската писменост...

В 16:30 часа зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат за...

Няма коментари към тази новина !