Николета се покри

12.08.2015 09:45 | Видян 2638 пъти

Николета се покри

От плеймейтката Николета Лозанова няма и следа. Красавицата се покри след пошлия скандал с тенисиста Григор Димитров, в който се забърка сама. Водещата на предаването „Папараци" спря с безумните си изказвания по медиите и в момента е по-тиха и кротка отвсякога.

Според източници на „Всеки ден" от Би Ти Ви са й забранили да говори повече глупости по въпроса с Гришо и дори са я заплашили със сваляне от екран, ако продължава с небивалите си измислици, че е спала с Димитров.

Както „Всеки ден" писа, бившата жена на Божинов сама пусна слух, че тя е причината за раздялата му с Мария Шарапова. Лозанова дори подхранваше лъжата си с изявления колко готин мъж е тенисистът. „Стана за смях! Гришо е твърде висока топка за нея и никой няма да й повярва, че спортист като него може да се занимава с Лозанова", коментират в светските среди.

Заради измишльотините си Николета най-вероятно ще седне и на подсъдимата скамейка. Адвокатите на Гришо завеждат дело срещу плеймейтката за това, че тя лично пуснала мълвата как е преспала с българската тенис звезда. Вече навсякъде се говори, че двамата са правили секс в Лондон по време на турнира „Уимбълдън" преди около месец. Гришо дори се е разбрал с мениджъра си Георги Стоименов да наеме най-добрите адвокати за предстоящия съдебен процес.

Стоименов излезе с открито писмо до медиите. „След раздялата му с Шарапова Григор Димитров се озова в ролята на герой на жълт сериал. Публикуват се „сензационни новини" за личния му живот, които не почиват на реални факти и нормална човешка логика. Призовавам да го подкрепим и да му дадем увереност и спокойствие вкъщи, вместо да го правим герой на невероятни сюжети. Няма да се поколебая да търся отговорност за неверни твърдения, които се разпространяват", отсече Стоименов.

След позорната случка потребителите в мрежата не спират да се подиграват на Николета. Именно защото покрай нея се черни името на предаването, което води - „Папараци", и телевизията, по която шоуто се излъчва - Би Ти Ви, от медията са я принудили да си държи езика зад зъбите. Все по-упорито се говори, че от есента рубриката ще има нова водеща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !