Николета Лозанова: Григор Димитров? Темата е приключена!

10.08.2015 10:13 | Видян 5234 пъти

Николета Лозанова: Григор Димитров? Темата е приключена!

Николета Лозанова е най-известният български модел. През 2006 г. става „Плеймейт на годината“ и оттогава тръгва звездната й кариера. Всяка нейна стъпка се следи под лупа и предизвиква медиен интерес. С всяка фраза брюнетката успява да привлече вниманието върху себе си. Безспорно е най-обсъжданата българска знаменитост – къде с хубаво, къде с лошо. Името й е спрягано до редица популярни мъже и мастити бизнесмени. Последната клюка е, че именно красавицата стои в дъното на раздялата на тенисиста Григор Димитров и неговата дългогодишна приятелка Мария Шарапова. Бившата г-жа Божинова не дава често интервю и прецизно избира медиите, пред които да говори. Тя реши първото издание, в което да говори за Григор Димитров, да бъде точно „ШОУ“! Водещата на „Папараци” сподели и други актуални неща, свързани с нейния живот – мъже, работа, семейство, скандали.
- Николета, последната новина, свързана с теб, е, че имаш любовна връзка с тенисиста Григор Димитров. Откъде тръгна цялото това нещо? Познаваш ли се с него, какво ти е мнението?
- Смятам, че в отвореното писмо, което пуснах, бях достатъчно изчерпателна и ясна. Темата е приключена, а и медиите сякаш този път ме разбраха и тяхното творчество секна. Само ще кажа, че пожелавам на Григор високи спортни постижения, надхвърлящи нашите и неговите мечти и очаквания!

- Непрекъснато те свързват с популярни мъже – свикна ли вече с това? Говори се, че си омотала в мрежите си и Жоро Бирмата, който е бивше гадже фолкпевицата Преслава, която се води твоя добра приятелка?
- Подобни спекулации с името ми будят вече неистов смях у мен. Слава Богу, че умея да съм над тези неща, иначе нямаше да излизам от съдебната зала, развенчавайки поредната ми „връзка“.

Не останаха мъже, с които да ме свързват

Даже не знам дали ще имат следващ…

- А с Валери какви са ви взаимоотношенията към днешна дата – заедно ли сте, разделени ли сте…?
- В перфектни отношения, като отсега заявявам, че винаги ще бъдем в такива и бъдещи въпроси по темата са излишни. Вие какво очаквахте - да започнем с публичните циркове, ревове и съдилища за издръжки и разводи – в грешка сте били! Този сценарий не е за нас!

- Няма как да не те попитам и за Алисия, макар че от известно време ти си спряла атаките си към нея, но тя май все още не се е отказала? Преди време се говореше, че сте имали тайна среща, на която сте се разбрали – истина ли е това?
 - Тази жена никога не е била и няма да има честта да бъде фактор в моя живот! Това няма как да се случи, имайки предвид, че номерата и схемите са ми като от латино сериал, а те на кой ли не са писнали вече... Мога само да й пожелая да бъде истински обичана, като от сериалите, това може би решило проблема.

- През изминалата седмица с Андреа се изказахте не много ласкаво за Моника Валериева, която доста остро ви отвърна. Какво делите с нея?
- Ех, разконспирирахте ни! Признавам си, че ни платиха за тази реклама, която й направихме.

Саможертвата за подобно нещо струва скъпо

(усмихва се)

- Взе участие в доста предизвикателно видео на Андреа и Фики, което обаче СЕМ цензурира. Одобряваш ли тяхната намеса и смяташ ли, че сте преминали границата?
- За времето, в което съм в медийното пространство, съм се снимала вече в безброй много клипове, но този си го слагам на първо място в личната ми класация. Беше неповторимо изживяване, беше ни хубаво, беше ни страстно, емоционално и тези спомени и чувства няма кой да ми ги цензурира. Скандален е в очите на консервативните, за другите е приятна провокация, носеща наслада за сетивата.

- Вярваш ли на твърденията, че твои зложелатели плащат на журналисти, за да те очернят? Съмняваш ли се в някого конкретно?
 - Дори да е така, сега ще използвам вашата медия като трибуна, за да им отправя следното послание:

С действията си не можете да ме бутнете, само ми гъделичкате егото!

- Как ти понася цялата тази известност? Безспорно си най-коментираната личност в България – къде с добро, къде с лошо... Не се ли уморяваш от цялото това внимание, всяка твоя крачка да се следи и знае...?
- Всеки сам избира пътя, по който да върви, и трябва да бъде готов да плати цената за избора си. Така че няма да ме чуете да се оплаквам, да се жалвам и да се правя на жертва. Негативите са много, но и позитивите не са малко. Това е съдба, която не е за всеки!

- Предаването „Папараци” успя да се задържи на екран, има си аудиторията и вероятно си щастлива, тъй като отстрани дългогодишното „Горещо” с Венета Райкова? Наесен пак ли ще го водиш ти?
- Определено фактите говорят сами по себе си. А за наесен - нека първо изживеем едно страхотно и вълнуващо лято…

- Сърдят ли ти се някои от „жертвите” в предаването? Има ли някой, с когото си си развалила отношенията заради излъчени кадри? Кой смяташ, че е най-големият удар до момента в предаването?
- Винаги ще има сърдити, тъй като такъв е форматът на предаването, и изобличаването на истината често е неудобна за хванатите в крачка. А колкото до това кой ги „сгащва“ – естествено, че това не е мое дело. Смешно ми е, когато някой живее с мисълта, че аз лично спя пред дома му и го преследвам едва ли не с личния си автомобил с цената на всичко, за да го уязвя. Има си професионалисти в папарашкия бранш и това се доказва във всяко едно наше издание.

- Мислила ли си да напуснеш завинаги България и да се устроиш в друга страна?
- Никога не съм се правила на крайна националистка и открито многократно съм признавала, че

имам желание да живея в чужбина

Главната причина не е, че не ми харесва природата ни или забележителностите, които имаме, а хората, които ни заобикалят и това, в което превръщат средата около нас.

- Може ли да се каже, че си намерила любовта? Изпитала ли си истинското чувство и с кого, ако не е тайна? Какво означава всъщност за теб любовта?
- Аз съм обичала и винаги ще обичам, но по-важното е, че самата аз съм се чувствала истински обичана и продължавам да се радвам на това усещане. Любовта не е непременно движещата сила в живота ми, нито вдъхновение, но е нещото, което ми напомня, че съм ценена и значима за някого, дава ти увереност, че правиш някого щастлив.

- Искам  да те попитам за скандалния казус, който се завъртя покрай един твой статус и неправилното изписване на думата „ерудиран”…?
- Ако въпросът ти е дали този казус трябва да доведе до извода, че съм неграмотна – категорично не! Заключението е, че журналистическата гилдия се дели на няколко групи – неграмотни преписвачи, които съвсем не забелязаха грешката; злобари, които я превърнаха в световен скандал, пренебрегвайки и грамотното ми писане години наред ежедневно; и такива, които са широко скроени реалисти и знаят, че да се греши е човешко и се случва и на най-добрите – като мен! 


Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ/източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !