Бирмата обяви Преслава за клоун

11.08.2015 12:30 | Видян 2109 пъти

Бирмата обяви Преслава за клоун

Георги Станоев-Бирмата показа на Преслава какво значи тя за него към днешна дата. Чрез звучен словесен шамар той я обяви за клоун, от който е освободил живота си, пише "Монитор".

Близки до певицата отдавна изклюкариха признанията на изпълнителката, че текстът на предпоследната й самостоятелна песен „Аматьорка” описва отношенията й с бившето й гадже Бирмата след раздялата им.

Преслава пее за един любовен триъгълник, състоящ се от един мъж, и две жени - бившата и настоящата му изгора. Акцентираше се върху това, че новата любима никога няма да успее да измести старата от сърцето и мислите на господина. Тази песен всъщност беше и захапка към всяка дама, опитала се да впечатли Бирмата или да остане трайно в живота му, след като той стана ерген.

Той обаче реши да я „освести” с намек, досущ като нейния любим похват – чрез колажче в социалната мрежа: „Освобождавайте клоуните и идиотите от своя живот. Циркът трябва да гастролира”. Станоев вече не се интересува от Преслава и отскоро има нова изгора. Брюнетката се казва Глория и е от Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !