Преслава: Връзката с Бирмата ми излезе през носа, той е психар

08.08.2015 11:19 | Видян 4348 пъти

Преслава: Връзката с Бирмата ми излезе през носа, той е психар

След последния инцидент между тях в Слънчев бряг певицата е в стрес отново да не попадне под атаките му. „Преслава още е в шок от случилото се! Отменила е дори участията си, за да се възстанови и отърси психически“, алармираха нейни приятелки.

Изпълнителката се е принудила да търси подслон у свои колежки, защото не искала да стои сама. Така фолк дивата щяла да избегне бъдещи близки срещи с наследника на властелинката на Перник Лидка Скалата, който избухва всеки път, когато я види.

Първа на помощ се притекла Деси Слава. Напоследък двете са особено близки покрай общата си приятелка Галена. Блондинката на драго сърце отдала стая от апартамента си на добричлийката.

Преслава я помолила да остане при нея за няколко дни, а след като получила положителен отговор, пренесла два куфара с дрехи и аксесоари в жилището на певицата в Пловдив.

Певицата потърсила съдействие и от друга колежка - Анелия, но бившата съпруга на Коко Динев отказала да я приеме, тъй като не искала да се забърква в личните им проблеми с Бирмата.

„Преси, знаеш, че те уважавам много, но не искам да си създавам и аз главоболия покрай вашите проблеми. Имам и дете, което не може да става свидетел на инциденти, ако Бирмата случайно научи, че си при мен“, обяснила й културно Анелия.

Преслава обмисляла вариант и да наеме апартамент в хотел, в който да се нанесе, но се притеснявала, че мълвата твърде бързо ще се разнесе и бившият й и там ще я открие.

„Не издържам вече от този психар! Дълбоко съжалявам, че сме имали връзка. Вярно, беше много щедър към мен, но това ми излезе през носа“, ожалила се пред близки звездата.

Приятелките й обаче смятат, че Преслава не е безразлична към него и сама си го търси, защо умишлено го дразни.

За случващото се около нея били притеснени и нейните родители, които й звънели постоянно, за да бъдат сигурни, че всичко е наред с дъщеря им.

„Изграденият образ на лошо момче на Бирмата сериозно притеснява родата на певицата, която не може да спи спокойно от мисълта, че този човек пак ще й посегне“, разказаха съграждани на изпълнителката от Добрич.

Източник: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Връщат ли се Иван и Андрей в NOVA?

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко...

Няма коментари към тази новина !