Преслава иска да си върне Цуни

19.06.2015 10:10 | Видян 4284 пъти

Преслава иска да си върне Цуни

Според запознати чалгаджийката изпаднала в депресия от липсата на сериозен мъж и спонсор. След като Бирмата я пусна по пързалката, Преси  кара само на секс за една нощ, научи Blife.

Сърцето й отново трепнало на рождения ден на бившия й благодетел, любовник и спонсор – бизнесменът Цветелин Маринов – Цуни, който събрал приятелите си в пловдивска чалготека. Цуни купонясвал с гаджето си, а Преслава била поканена да изпее няколко от хитовите си парчета, но не се задоволила с това.   

Певицата не спряла да се навърта около рожденика като се опитала да разтопи ледовете с прочувствените си балади  - дори изпяла една песен на колене, а в паузите открито му се натискала. Това леко изнервило Цуни и сериозно вбесило дамата до него. Към края на вечерта агресивната добричлийка загубила мярка от количеството алкохол или белите вещества, с които има навика да прекалява. Последвал скандал, но аверите на Цуни се намесили и деликатно отстранили истерясалата певачка, споделиха присъствали на панаира пред News Hall.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !