Дилър снимал порно с Преслава

18.06.2015 12:57 | Видян 9361 пъти

Дилър снимал порно с Преслава

Чалга звездата Преслава е в шок заради плъзнал слух за порно клип с нейното дейно участие. Според мълвата, автор на видеото е наркодилърът Стефан Белев, който бе брутално разстрелян преди няколко години в центъра на Бургас.

Наркодилърът Стефан Белев, по прякор Дръпнатия, бе екзекутиран в автомобила си през март 2010 г. С него Преслава се запознала през лятото, няколко месеца преди убийството, в популярна дискотека край морския бряг, пише „Уикенд“. През това време изпълнителката на „Аматьорка” и Дръпнатия се виждали чат-пат в 4-звезден хотел на Слънчака, за да си омешват хормоните. Отношенията им обаче не били сериозни, а точно обратното – виждали се само, за да си утолят един на друг мерака, като в останалото време се срещали и с други интимни партньори.

След убийството в един от всичките мобилни телефони на дилъра били открити снимки на Преслава, чието съдържание е за аудитория над 18 години. Мълви се, че на горещите кадри се радвали не един и двама ангажирани с разследването длъжностни лица и тогава по всяка вероятност са били тиражирани и на други телефони. Снимките наскоро се появили в ъндърграунд средите край морето.

В момента фолк дивата от Добрич е изпаднала в паника, че кадрите ще се появят из виртуалното пространство. Тя се страхувала да не се превърне във втора Галена, която проби в чалгата с клипчето в банята с бившия си любовник – модела Даниел Милев. Преслава винаги е страняла от подобен вид скандали, на каквито мнозина залагат да ги изстрелят сред светлините на прожекторите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българин стана световен шампион по...

Българинът Александър Делчев завоюва световна титла на...

Тленните останки на цар Фердинанд ще...

„На 29-и май тленните останки на цар Фердинанд ще бъдат...

Няма коментари към тази новина !