ДесиСлава побеждава сърбежа

23.03.2015 15:58 | Видян 2716 пъти

ДесиСлава побеждава сърбежа

Чудо и тайнствена сила е помогнала на фолкпевицата ДесиСлава да се излекува от студовата алергия, от която страда от дълги години. Това призна самата изпълнителка, която няма още разумно обяснение на феномена.

Певицата има алергия от студ, а в края на снимките на последния си видеоклип - "Не го прави", трябвало да се потопи в басейн с леденостудена вода. Уповавайки се на вярата си и молитви, ДесиСлава го направила и... невероятно, но станало чудо. Този път алергията й не се проявила и снимките били завършени успешно. Изпълнителката признава, че вече се чувства далеч по-добре при хладно време и смята, че тайнствената сила завинаги я е избавила от мъките й.

От медицинска гледна точка този вид алергия представлява студова уртикария. Когато човек се изложи на студ, той започва да се обрива. Появяват се издути червени петна със силно изразен сърбеж, като ужилено от коприва, откъдето идва и наименованието (urtica на латински означава коприва). Засегнати са онези части от тялото, които остават открити – уши, лице, ръце. Много често обривите не излизат при непосредствения контакт със студа, а се появяват, след като кожата се затопли. Обикновено изчезват след половин-един час. Усещането действително е много неприятно.

Именно появата на тези петна и дразнещият сърбеж тормозели ДесиСлава, но след последното си потапяне в чудодейната вода всички тревоги изчезнали и тя се чувства изцерена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма коментари към тази новина !