ДесиСлава пържи дупето

04.03.2015 10:28 | Видян 7185 пъти

ДесиСлава пържи дупето

Фолкдивата ДесиСлава полудя по садо-мазо изпълненията. Певицата пощуряла по нестандартните изпълнения заради филма "50 нюанса сиво", научи "България Днес". Самата фурия се похвалила в социалните мрежи, че е гледала блокбъстъра по едноименната книга, която стана хит по целия свят. "Дали не си личи, че съм гледала "50 нюанса сиво", попита реторично ДесиСлава. "Голямо геройство", отвърна й фенка, отвратена от истерията покрай лентата. "Просто споделям", отвърна й певицата. Тя разкри, че харесала видяното 50 на 50, но все пак получила важни идеи.

От няколко дни тя пуска парчета от саундтрака на хитовата лента. Освен по музиката изпълнителката се вдъхновила и по нестандартния секс, заложен във филма. Тя искала да пробва дали е вярно, че ако я попляскват, ще изпита по-голяма наслада. Затова предложила на гаджето си - ММА боецът Светлозар Савов, да разчупят позите и да си вземат играчки като на главния герой - богаташа Крисчън Грей. За да попълнят липсите, те щели да се обзаведат с камшици, белезници и други пособия от тайната стая на милионера.

Деси мислила и върху психологическите и философските проблеми, поставени във филма, като най-вече този за доминацията на мъжа и подчинената роля на жената. Певицата включила темата и в първото си парче, което представи, откакто се върна в "Пайнер".

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen...

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen...

Не искайте лесен живот. Поискайте...

Не искайте лесен живот. Поискайте сила, за да се...

Няма коментари към тази новина !