Пияница разби имението за $40 млн. на Анистън

16.03.2015 18:00 | Видян 1884 пъти

Пияница разби имението за $40 млн. на Анистън

Дженифър Анистън е от звездите, които много се гордеят със своя дом. Актрисата от „Приятели” многократно е заявявала, че обича сама да поддържа имота си в Ел Ей и го прави с огромно удоволствие. „Всеки ден си оправям леглото и сама си чистя къщата”, каза преди време Анистън пред People.

Но гордостта ѝ бе сериозно накърнена, след като във верандата ѝ се вряза пиян шофьор и опустоши набързо градината и фасадата на дома ѝ. По време на инцидента, койтос е случил към 20:30 ч. местно време, Анистън била в имота и силно се уплашила. Охраната ѝ веднага се обадила на полицията и макар мъжът да бил арестуван, звездата останала съкрушена, защото убил любимите ѝ растения.

Първоначално нарушителят отрекъл да е виновен за инцидента като заявил, че не е бил зад волана, но после си признал. При кръвна проба се оказало, че имал и високо количество алкохол в кръвта, пише TMZ.

Имотът на Анистън, който се намира в Бел Еър, е оценен на 40 млн, долара. Къщата разполага с 5 спални и 6 бани.  Актрисата се сдоби с нея през 2012 г. с намерението това да бъде любовното ѝ гнездо с годеника ѝ Джъстин Теру. Миналата година самата звезда издаде, че ще прави лек ремонт на дома си и че е поръчала огромен гардероб за скъпите си тоалети на стойност 60 000 долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !