Анистън бави сватбата заради предбрачен договор

05.02.2015 13:35 | Видян 1667 пъти

Анистън бави сватбата заради предбрачен договор

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са сгодени от 2012 г., но все още нямат дата за сватбата си. Двойката постоянно повтаря, че прави планове за събитието, но то така и не се осъществява вече трета година.

Оказва се, че основната причина са детайлите около предбрачния договор на актьорите,  който касае състоянието им от 110 млн. долара, пише UsWeekly. Анистън има да прибира още пари от сериала „Приятели”, който се завъртя отново по Netflix и все още не е изяснено дали те ще влязат в документа, който гарантира парите ѝ при евентуален развод.

„Детайлите около предбрачния договор са почти изчистени. Джен няма да получи парите си от Netflix поне още година и адвокатите още дебатират дали те трябва да влязат в договора като спечелени преди брака или не. Джен предпочита да бъдат вписани като нейна печалба преди включването на брак”, разкри източник пред медията.

За никого не е тайна, че актрисата изкарва повече пари от годеника си. През последните няколко години тя участва в няколко големи хита като „Шефове гадняри ”, “Cake” и вече работи и по други комедийни продукции, които ще напълнят банковата ѝ сметка с няколко десетки милиона.  Джъстин пък прибира по $75,000 за всеки епизод от шоуто „The Leftover”.
- See more at: http://bgreality.bg/content/%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%81%

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !