Кали: Срамувам се от колеги, които струват 2,50

13.03.2015 11:18 | Видян 4250 пъти

Кали: Срамувам се от колеги, които струват 2,50

Кали е отказала да пее на Годишните награди на "Планета". Това разкри самата тя в интервю за "Автограф". "Защо отказах да пея на тези награди? Аз получих покана както от г-н Димитров, така и от Панчо Запрянов. Казах им, че не смятам, че трябва да запълвам тази огромна сцена тогава, когато няма какво да дам. Това не кръчма, това не е клуб, това не халтура, това не е банкет.

Това е голяма сцена и ние трябва да се отнасяме с уважение към нея. Когато излизаш на голямата сцена неподготвен, ти я петниш. Това е като един голям спортист, който влиза с уважение и респект в залата, който излиза с уважение и респект на състезателната арена" - аргументира се тя. Кали не смята, че на церемония по връчването на годишни награди трябва да се допуска да се презентират нови песни.

"На подобно мероприятие трябва да се излиза и да се пеят изключително силни песни. И когато публиката излезе от тази зала, трябва да остане с усещането за много голям празник. Ти не може да им направиш празник, когато им поднасяш все още непозната за тях музика. Последните 8 месеца аз не бях правила нещо ново, с което да зарадвам публиката. Ужасно много ги ценя и ги уважавам - българи, цигани, деца, големи - те са наша публика. Платили или не, както злословят, че не били продадени билетите, а пуснали една торба цигани в залата. Дори и така да е, човекът е решил да бъде 3 часа вътре в залата - да те слуша и да те гледа" - обяснява тя.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !