Изрязаха 2 кила мръвка от Преслава

12.03.2015 16:16 | Видян 3073 пъти

Изрязаха 2 кила мръвка от Преслава

Близо 2 килограма месо са били изрязани от бюста на фолк звездата Преслава по време на две тежки операции за намаляването на гръдната й обиколка. Интервенциите са били наложителни, тъй като заради драстичното отслабване, пищните красоти на звездата се спихнали и увиснали като празни кесии, пише „Уикенд“. Допреди 3-4 години певицата водеше класацията, в която всяка пайнерка по задължение трябва да участва – за най-голяма гръдна обиколка. На тази на Преслава нито една от колежките й не можеше да стъпи, тъй като нейното си беше дар и ген, а на другите – дело на пластичните им хирурзи.

За огромна скръб на феновете на добричлийката обаче от огромните й „балкони” вече няма и следа. Проблемът на Петя Колева с бюста започнал паралелно с отслабването, при което тя загуби над 40 килограма от теглото си. И тъй като при слабеещите жени гърдите са първите, които губят маса, за 3 месеца те се спаружили като стафиди на слънце. Увиснали грозно и предизвикали емоционален дискомфорт у Преслава. Заради сниженото си самочувствие и от срам, тя помолила продуцентите си за известно време да не приемат заявки за участия.Тъй като звездата категорично отказала да започне да се храни нормално и редовно, и така да напълни отново сочната си гръд, единственото решение на проблема бил скалпелът. По време на редукционната мамопластика изрязали излишните кожа, мастна и жлезиста тъкан.

Операцията била направена в елитна клиника в Германия, изпробвана вече от няколко други родни чалгаджийки. От чашка F на сутиена, Преслава минала на чашка B. До тук добре, но за нещастие при певицата се получили усложнения. „Имах наистина огромни проблеми, наложи се докторът да пристигне в България. Преминах през страшен ад, адски болки”, изповяда се звездата пред най-четеното светско списание „Love Style”, без обаче да разкрива какво точно е довело до спешната й хоспитализация. Наложило се да бъде изрязано още месо от гърдите на чалгадивата, тъй като шевовете и хирургическото тиксо, които се ползват за затварянето на кожата, не издържали на тежестта и се скъсали.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !