Линдзи Лоън и майка ѝ съдят "Фокс нюз" за клевета

03.02.2015 16:46 | Видян 1723 пъти

Линдзи Лоън и майка ѝ съдят

Актрисата Линдзи Лоън и майка ѝ Дина Лоън са завели дело за клевета в съд в Манхатън срещу телевизионния канал "Фокс нюз", водещия Шон Ханити и коментаторката Мишел Фийлдс, предаде Ройтерс. Дъщеря и майка съдят телевизионния канал заради коментар на Фийлдс в шоуто на Ханити, че двете са употребявали кокаин заедно.

Изказването си коментаторката е направила в предаването на 4 февруари 2014 г. – два дни след смъртта на актьора и носител на "Оскар" Филип Сиймор Хофман, починал от свръхдоза хероин. Дискусията е била посветена на покойни знаменитости като Уитни Хюстън, Елвис Пресли и Ейми Уайнхаус, чиито кончини са свързвани със зависимости.

Разговорът според дъщеря и майка е продължил с "напълно безотговорния" и "зловреден намек", че е възможно следващата известна жертва на зависимост да стане 28-годишната Линдзи Лоън. Двете жени ще търсят по съдебен път обезщетение за клевета и причинени емоционални щети. От "Фокс нюз" са отказали коментар, тъй като правният екип на телевизионния канал все още не е разгледал случая.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !