Линдзи Лоън тръгна да се мери с Мадона

03.10.2014 14:58 | Видян 1575 пъти

Линдзи Лоън тръгна да се мери с Мадона

Актрисата Линдзи Лоън се мери с Мадона. Тя дебютира на лондонската театрална сцена с ролята на секретарката Карън, изпълнена първоначално на Бродуей от Мадона. След изявата й тя получи смесени отзиви за театралния си дебют в опустошаващата сатира за Холивуд на Дейвид Мамет "Speed-the-Plow", съобщи Reuters.

Публиката следеше всяка дума на Линдзи Лоън, отчасти за да види дали ще забрави реплика. Тя не пропусна да го направи във второто действие. Актрисата обаче успя да задържи вниманието, макар на сцената на театър "Плейхаус" с нея да бяха двама водещи актьори - Ричард Шиф и Найджъл Линдзи. Тримата успяха да дадат
нова интерпретация на острия хумор в пиесата от 1988 г.

Марк Шентън от театралното списание "Стейдж" обаче каза, че холивудската актриса не е била "в свои води". "Има наистина квалифицирани актьори за тази роля, а тя няма квалификация. Тя въобще не беше в свои води. Говорим за погрешния Линдзи. Би трябвало вниманието ни да е върху Найджъл Линдзи, който е сериозен актьор."

Хора от публиката обаче казаха, че Линдзи Лоън е била "фантастична". Репутацията на Линдзи Лоън пострада много от проблемите й с алкохола и серията арести. През лятото актрисата каза, че много се вълнува от сценичния си дебют в Лондон и иска да бъде известна с таланта и работата си, а не като таблоидна сензация.

Режисьорът на пиесата Линдзи Познан подчерта, че не е ангажирал Линдзи Лоън, защото е холивудска звезда, а защото вярва в таланта й на актриса. В края на пиесата Линдзи Лоън посипа първите редове от публиката със златни конфети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Няма коментари към тази новина !