Сестрата на Аркан нападна Цеца Величкович

17.01.2015 11:37 | Видян 5554 пъти

Сестрата на Аркан нападна Цеца Величкович

Цеца Величкович преживя истински кошмар на гроба на Аркан. Певицата и семейството й отидоха да отдадат почит на Желко Ражнатович по повод 15 години от смъртта му, а станаха участници в истинска драма, споделя hotarena. Тълпата журналисти, която присъстваше на помена, стана свидетел на скандална ситуация. Сестрата на Аркан Ясна Диклич нападна фолк певицата по време на обреда.

Когато Цеца посегна да раздаде житото, което носеше в кошница за помен, Ясна й се развика пред всички, че е оставила кошницата на гроб на мъртвец и не може да раздава. Певицата не отговори на упреците, а все пак спази традицията. Втората обида обаче я накара да побеснее.

"Последните 15 години аз организирам помени за брат ми, а от следващата година това ще прави синът му Никола, който се завърна в Сърбия", заяви Ясна. Тя не спомена и дума за своята снаха, която всяка година е подготвяла помен за мъжа си.

Сестрата на Аркан се опита да каже още нещо, но Никола побърза да покани гостите в близкия ресторант за помена и да предотврати скандала. Акцията му претърпя неуспех, тъй като майка му загуби самообладание и избяга от гробищата бясна.

По-късно певицата извика журналистите и се извини заради срамната сцена. „Сестрата на Аркан загуби брат си. Всичко мога да разбера и всичко мога да простя", заяви Цеца по повод скандала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !